Referenser

ID Web Design erbjuder webbsidor och annan grafisk design utifrån en designstrategi. Vi tar fram kulörkoncept och en plan för nya hemsidor och andra sociala media. Här nedan ser du några referenser.

Pernilla Ström skapade min hemsida, Hedvig Andér Stil & Design som speglar både min personlighet och verksamhet. Sidan blev jättefin och jag är mycket nöjd med samarbetet med Pernilla. Hon är lyhörd och mycket samarbetsvillig och jag kan absolut rekommendera henne för andra.

Hedvig Andér - Hedvig Andér Stil & Design

Pernilla gjorde hemsidan för Selma Nätverk som vi blev jättenöjda med. Struktur, bilder och färg stämmer så bra överens och sidan är mycket mer lättförståelig för våra medlemmar nu. Pernilla är lätt att ha att göra med och har en mycket bra känsla för vad som blir bra och fungerar ihop. Hon är väldigt proffsig och driven och jag kan verkligen rekommendera henne för andra.

Christin Blomberg, Ordförande Selma Nätverk

Pernilla Ström gjorde en fantastisk analys utifrån de värdeord som Evas Copybyrå vill stå för och tog fram en färgpalett som stämmer exakt överens med vad jag vill förmedla till mina kunder.

Pernillas kompetens och förmåga att erbjuda ett kulörprogram för webb och grafisk profil är unikt och det tror jag hon är ensam om. Med en skicklighet som var slående prickade hon in mina värdeord med rätta färgkombinationer som jag kommer ha stor nytta av framöver och kan använda på både hemsidan och sociala medier.  

Eva Werneholm Sundnäs -Evas Copybyrå

Sidan blev fantastiskt fin - snygg design och väldigt lätt att uppdatera och arbeta i själv! Jag är supernöjd!

Ewa Malmsten Nordell - Fotof'ralla

Pernilla har hjälpt mig att tänka nytt vad gäller min hemsida. Man fastnar så i det som är för tillfället tyvärr. Men med Pernillas funderingar har den blivit mycket modernare. Hon ser till helheten, företagsprofil, presentation och kommer med många bra idéer. Jag är så glad för vårt samarbete!

Agneta Larsson - AU Larsson Trading

Pernilla Ström / ID Web Design hjälpte oss med vår nya hemsida. Vi hade inte så stor budget så det blev en lite enklare variant med bilder, struktur och färger som vi själva hade valt ut. Men vi tycker hemsidan blev jättebra och är helnöjda.

Amir Chobak - Hotel Point