Blogg

Kalendarium på Hedvig Andérs hemsida

·
28 augusti 2018

Idag har jag haft webdesignmöte med duktiga modestylisten och TV-profilen Hedvig Andér. Hon har ett kalendarium på sin hemsida som jag hjälper henne med. Det är ett trevligt sätt att visa sina kunder och andra vad man som företagare medverkar i för sammanhang. Kika in på Hedvigs hemsida under Events om du vill veta mer.

Här hittar du Hedvid Andérs hemsida.

Restaurang Pazzi's nya hemsida klar!

·
23 april 2018

Vilket roligt arbete att få ta fram restaurang Pazzi's nya hemsida. Pazzi är restaurangen på Södermalm som erbjuder italiensk slowfood, napoletanska pizzor med kvalitetsråvaror med mera. ID Web Design har arbetat med en visuell profil som går hand-i-hand med varumärket. 

Hedvig Andérs nya hemsida av ID Web Design

·
26 januari 2018

Hedvig Andér är stilkonsult, författare, kostymdesigner och mycket mer. Hon medverkar som stylist i den omtyckta programsviten Gör om mig på Go Kväll i SVT1. ID Web Design fick äran att göra Hedvigs nya hemsida. Det är vi stolta och glada över. Att jobba med en designer, när man själv arbetar kreativt är hedrande. Mode är konst och att skapa en stil likaså. Hedvig Andérs sida hittar du här.

Ny hemsida till Evas Copybyrå

·
13 januari 2018

Kommunikation är viktigt och spännande. Men orden på en hemsida samverkar med det övriga visuella språket och ibland kan bilder och färger ge en starkare upplevelse är vad som sägs.

Det har varit givande och spännande att få utforma Evas nya hemsida. Målsättningen var att ge besökaren en större upplevelse av form och färg som väcker känslor och såklart att stärka varumärket. Besök Evas Copybyrå här.

I D Web Design skapar en proffsig, estetisk och säljande hemsida åt ditt företag

·
3 augusti 2017

Som webbyrå jobbar vi med strategiskt designarbete som ska stärka Ditt företags varumärke. De flesta företags primära målsättning är att sälja och vi berättar gärna för dig i ett personligt möte om vilka faktorer vi anser vara de allra viktigaste för att skapa en säljande sida.

Varmt välkommen att boka ett första kostnadsfritt möte med oss!

ID Web Design skapar en ny hemsida till Fotof'ralla

·
24 juni 2017

Tack Fotof'ralla för att vi fick vara med och skapa er nya hemsida! Webbsidan har en bra grund att stå på eftersom företagets ägare Ewa Malmsten Nordell jobbar som fotograf. Bra bilder är nämligen ett starkt kort för en riktigt bra sida. Det handlar ju om att nå fram till sina kunder genom känsla och upplevelse och det sägs ju att "en bild säger mer än tusen ord". Därför är bilden en snabbare sätt att nå fram till kunden än genom text.

Att knyta an till kunden genom både känsla och upplevelse, det är en grundtanke hos både ID Web Design och Fotof'ralla.

Hemsida till Hotel Point

·
16 juni 2017

Under våren har ID Web Design jobbat med en ny hemsida till Hotel Point. Som designer men även inredningsarkitekt så vet jag att branding och inredning hör i hop. Kulörer och koncept ska passa ihop och följa en uttänkt plan för företag. Därför är den nya hemsidan anpassad för att stämma med den nya inredningen. Tack till Hotel Point för förtroendet att designa er hemsida. 

Känner du till Cuddlings.com? En webshop av ID Web Design.

·
30 maj 2017

Alla vill ju gärna hjälpa sjuka barn, eller hur? Så tänkte Shama när hon startade sin fina affärsidé med gulliga produkter som tröstar barn. Det finns gosedjursplåster, svälja-lätt-tablett, snuttefiltar och en rad andra produkter som kan trösta sjuka barn. På flera olika apotek kan du köpa deras fina plåster, men även i webshopen på Cuddlings.com 

Vi på ID Web Design är stolta över att fått hjälpa till med Cuddlings webbsida och webshop. 

Cuddlings donerar till sjukhus och andra organisationer. Om du vill hjälpa till i deras arbete, kika in på hemsidan, så finns det olika möjligheter att läsa om hur just du kan vara med och hjälpa sjuka barn. Länk här.

Vilken målgrupp vänder sig Ert företag till? Det är bland det första vi frågar på ID Web Design.

·
10 maj 2017

Är Ditt företags målgrupp storstadsfolk eller landsortsbor? Vänder ni er till företag eller privatpersoner? Vilka övriga fakta beskriver Er målgrupp? Kunskap om målgruppen är grundläggande information för hur budskapet på en hemsida bör utformas.

Inom upplevelseindustrin eller hotellnäringen kan det vara bra att fundera över om den primära målgruppen är affärsfolk eller fritidsresenärer. Men varför det? Jo, målgruppen förväntar sig en upplevelse som stämmer med specifika önskemål och behov. Därför gäller det att kommunicera rätt budskap. 

Ett kunskapsområde som vi på I D Web Design jobbar med är Design Management. Välkommen att kontakta oss på I D Web Design om Du vill ha en bra designstrategi som grund till er nya webbsida.

I D Web Design tar fram rätt färgsättning som en del av designstrategin på webben

·
18 april 2017

Vilka färger kännetecknar ditt företags varumärke? Är det rätt färger som stämmer med det du önskar att kunden ska se och uppleva?

Allt visuellt talar ett språk. Rätt färgsättning i kombination med bilder och text kan förmedla känslor och upplevelser och kan även stärka företagets kärnvärden. Vi tar fram en designplan för ditt företag i samband med webbdesign. Det kostar inget extra, utan är vår specialitet och ett mervärde vi gärna vill ge dig som kund. 

Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer om designstrategier och färgsättning!

Vi demonstrerar hur man bygger en webbsida i Snowfire på Stockholmsmässan

Pernilla
·
12 november 2016

Vi är stolta över att vara en del av Snowfires designcommunity. Igår medverkade vi på Stockholmsmässan och pratade webb och digitala strategier hela dagen. Många intressanta frågeställningar kom upp, till exempel vad som är syftet med att ha en webbsida. För de allra flesta företag är det att:

  1. Sälja
  2. Få leads
  3. Sprida information

Vi lever idag i en digital värld, så det är viktigt att hänga med. Det funkar inte att stå utanför. Se din webbsida som navet i din digitala verksamhet och Facebook, LinkedIn, Instagram och andra sociala medier som komplement.

Webbdesign till AU Larsson Trading

Pernilla
·
6 september 2016

Under sommaren har I D Web Design designat AU Larssons webbsida. Vi har i stort sett fått fria händer att föreslå struktur, bilder och annat. AU Larssons sida är tvåspråkig och vi har arbetat med proffset Mikael Axland för den engelska översättningen. Axland Consult hittar du här.

En spontan reaktion från ett företag som såg resultatet var: "AU Larssons sida är verkligen toppenfin". Så glada vi blir för såna kommentarer :) Klicka in på www.aularsson.com för att se resultatet.

 

I D Web Design och Snowfire på nätverksträff med 4Good på hotel Rival.

·
16 februari 2016

Igår medverkade vi på ett nätverksevenemang med 4good på hotell Rival. Jag var där i rollen som designstrateg/webbdesigner och vi representerade Snowfire, som har det fantastiska webbverktyget som vi jobbar med. Grattis till företaget Tröstisar som vann design av en webbsida av oss!

I D Web Design gör hemsidor med fokus på känsla, upplevelse och livsstil.

·
24 januari 2016

Vad förmedlar din hemsida idag? Säkert fakta och information, men på vilket sätt? Tydlighet är viktigt, liksom ett enkelt språk. Men viktigast av allt kan vara vilken känsla och upplevelse ditt företag förmedlar genom hemsidan.

Vi på I D Web Design tror på att förmedla den rätta känslan. Därför vänder vi oss gärna till "livsstilsföretag" som erbjuder en tjänst eller en produkt som ger en upplevelse utöver den vanliga. Vår ambitionsnivå är att skapa en hemsida till Ditt företag, som verkligen når fram till kunden.